Flyrejser

Booking af flyrejser

Flybooking forgår ved enten at:

  1. Du kan selv bestille rejser via CWT's rejsekonsulenter på tlf.: 33 63 77 44, eller skrive til: au.dk@contactcwt.com
    eller
  2. du kan selv foretage on-line booking hos CWT
    https://sso.carlsonwagonlit.com/login.do

    eller
  3. du kan selv foretage on-line booking hos flyselskaber.

Det er dog vigtigt at bemærke, at AU’s indkøbsaftale med CWT fortsat gælder, og at man derfor ikke må benytte sig af andre rejsearrangører.

Det er naturligvis som hidtil vigtigt, at alle regler overholdes, og at man altid skal vælge billigst mulige rejse (og ellers kunne begrunde, hvorfor man evt. har valgt en løsning, der ikke er den billigste).

Pligt til at oplyse rejseplaner i MBG-travels kalender

Alle der bestiller en flyrejse direkte ved flyselskaberne (eller togrejse til udlandet uden om CWT), skal registrere dette i MBG-travels Outlook kalender (se nedenfor hvordan).

Hvis I bestiller via CWT, skal I dog ikke registrere jer i MBG-travels kalenderen, da CWT har rejseoplysninger, hvis der skulle blive brug for dette.

Denne regel er indført, så instituttet ved forespørgsler eller behov for kontakt har oplysninger om, hvor vore medarbejdere befinder sig.

Sådan bruges MBG-travels kalenderen

Åbn din egen Outlook kalender og indsæt din rejse som en aktivitet, som du plejer. Inviter nu ”deltagere”. I Til/To-feltet skriver du MBG-travels, MBG, og når den er valgt, så "send". Din rejse er nu registreret i MBG-travels kalenderen.

MBG travels

83596 / i31