Nye medarbejdere og studerende

Velkommen til Institut for Molekylærbiologi og Genetik

  • Oversigtsside for nye medarbejdere og studerende

Velkommen til Institut for Molekylærbiologi og Genetik (MBG)

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig, og vi håber, at du kommer til at synes godt om at være på vores institut.

For at gøre det lettere for dig at blive bekendt med universitets mange forskellige regelsæt inden for forskning, løn, personale, sikkerhed mv. samt de mange it-baserede funktioner og systemer, du skal bruge, har vi samlet en oversigt over de vigtigste på nedenstående sider.

  • Registrering ved Institut for Molekylærbiologi og Genetik

For at få adgang til instituttets laboratorier, faciliteter, kalendersystem, e-mail og nyhedsinformation, skal du registreres på instituttet.

Udfyld det relevante skema (studerende, medarbejdere/ph.d.-studerende eller gæster), og aflever det til Dorte Abildskov (evt. Rikke Mie Rahbek) sammen med de skemaer, der er nødvendige for at adgangskort/nøgler (se nedenfor).

Alle nye medarbejdere og studerende vil blive introduceret til sikkerhedsprocedurer i forbindelse med arbejde i laboratoriet af den sikkerhedsrepræsentant, der er tilknyttet den afdeling, de skal arbejde i. Som bevis på, at du har fået denne introduktion underskriver sikkerhedsrepræsentant og vejleder en såkaldt tjekliste. Denne tjekliste skal medbringes, når du skal have et adgangskort/nøgler til instituttet (se nedenfor).

Nøgler og adgangskort udleveres hos Dorte Abildskov (evt. Rikke Mie Rahbek). For at få udleveret adgangskort/nøgler til instituttet, skal du bestille (og betale for) for disse online.

Når du har udfyldt og givet registreringsskemaet til Dorte (evt. Rikke), vil du få tildelt en e-mail adresse ved instituttet.

På basis af oplysningerne i registreringsskemaet får du også en profilside (i PURE – se nedenfor), og du kommer dermed automatisk på listen medarbejdere og studerende.

Lisbeth Heilesen vil indkalde dig til fotografering til din profilside.

- Brightspace (Learning Management System)
CWT (rejseportal og rejsebureau)
- IndFak (faktureringssystem)
- PURE (system til indsamling, vedligeholdelse og synliggørelse af forskningsdata)
- mit.au.dk (indstilling af den adgangskode til en række af universitetets andre systemer)
- ReAP (registrering af fondsansøgninger)
- AU Exchange Webmail (AU-mail, inkl. kalender)
- VPN netværk (serveradgang hjemmefra)

HR, lønkontor, TR, ferie og fravær

Rejsebureau, kreditkort, forsikringskort, rejseafregning

Indkøb, betaling af fakturer, forskningsstøtte

Sikkerhed i laboratoriet, arbejdsmiljørepræsentanter/organisation

Brevpapir, PowerPoint, logoer, segl

Post, telefon, kopimaskiner, kontorartikler, post og kurer mv.

Intromøder for nyansatte

Alle nye medarbejdere opfordres til at deltage i AU's intromøder, som afvikles hver anden måned.

Dagen er for alle månedslønnede - både ph.d.-studerende, forskere, sekretærer, håndværkere, konsulenter, projektmedarbejdere og rengøringsmedarbejdere mv.

På intromødet møder du den øverste ledelse på AU, og bliver introduceret til universitetets overordnet strategier og værdier. Ligeledes bliver der mulighed for at få et indblik i organisationens opbygning, samarbejdsudvalg og tillidsmandssystemet, regler og retningslinjer for medarbejdere på AU, og mulighed for at skabe det første netværk til kolleger i organisationen.

Meld dig her til næste intromøde

Medarbejderside

På denne side findes relevant information for medarbejdere og studerende, såsom et overblik over, hvordan man lettere finder information, der er nødvendig for at navigere i universitetsverdenen, MBG nyhedsbrev, mv.

AU's hjemmeside for nye medarbejdere

Hjemmesiden indeholder informationer om og links til alt fra relevante nyhedsbreve og information om behandling af personoplysninger til parkeringsforhold og adgang til de vigtigste administrative IT-systemer og wifi.

Gå til hjemmesiden for nye medarbejdere