Vigtig info

Vigtig information i forbindelse med registrering af publikationer i PURE

Direkte import fra PubMed

Bemærk at det hurtigste er at importere info direkte fra PubMed, så man slipper for at indtaste navne, title, sidetal mv. ("Importer fra on-line kilde" - "Import from PubMed.org").

Automatisk besked om publikationer til klar import

Du kan sætte PURE til selv løbende at søge i PubMed og ArXiv efter dine publikationer og give besked, når der er nye publikationer klar til import.

  1. Log på PURE
  2. Stå under "Personlig oversigt"
  3. Vælg "Rediger profil" og herefter "Opsæt søgning efter publikationer i online kilder"
  4. Vælg kilde (pt. PubMed eller ArXiv)
  5. Tilknyt de navne, som skal bruges til opslag, og gem

PubMed import


Hvad man skal gøre, hvis publikation ikke kan trækkes direkte fra PubMed

For at publikationen kan give point skal man:  

  1. vælge de lokale forfatterne fra databasen (alle lokalt ansatte bør være registeret her - hvis ikke så kontakt Rikke Mie Rahbek eller Birgitte Larsen.
  2. vælge tidsskriftet fra den centrale database (hvis det findes her) via Søg ikke den lokale database og ikke ”opret ny”. Kun tidsskrifter fra den centrale database giver point.

Bemærk, når man vælger tidsskrift, skal man måske scrolle ned eller trykke på pilen for at komme til næste skærmbillede, for at komme til den korrekte publikation.  Se den røde pil i billedet nedenfor.

Eksempel på fejl: en forsker kunne ikke finde tidsskriftet Biochemistry i det første skærmbillede og havde overset, at man skulle trykke på pilen for at komme til det næste skærmbillede. Han valgte så den lokale database (eller "opret ny"), men dette er forkert, da tidsskriftet faktisk findes i den centrale database.

artikeldatabase